Beehive

Beehive Digital Marketing is een marketingbureau uit Amsterdam met een grote passie voor de digitale wereld. Wij zijn gedreven en ervaren specialisten met uiteenlopende kwaliteiten. Graag helpen wij jou verder met jouw digitale succes. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

Privacybeleid

Beehive Digital Marketing is verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens op deze website. Daarvoor is dit privacybeleid opgesteld. Hierin staat weergegeven welke gegevens er precies gebruikt worden én waarom. Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 2 januari 2020.

Verwerken van je persoonsgegevens

Als je contact opneemt via het contactformulier, worden de volgende gegevens verwerkt:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres.

Als je contact opneemt via het offerteformulier, worden de volgende gegevens verwerkt:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer (optioneel);
  • Je website (optioneel).

Voor het opmaken van de facturen en/of offertes zijn er bovendien factuurgegevens nodig. Dit bestaat uit je NAW-gegevens plus eventuele bedrijfsgegevens (KvK-nummer en btw-nummer). Je factuurgegevens worden verwerkt in het factuurprogramma Factuursturen.nl (aff). Conform de belastingtechnische verplichtingen blijven deze gegevens bestaan in het administratiesysteem.

pb1g
dc1

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die verwerkt worden

Het is de intentie om geen gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, mits zij daarvoor toestemming hebben van ouders of voogd. Echter is het lastig om te controleren of bezoekers ouder zijn dan 16 jaar.

Ouders hebben hier daarom een belangrijke rol in. Mocht je vernemen dat er gegevens van jouw kind, onder de 16 jaar, verwerkt worden op de website – dan kun je contact opnemen via de contactgegevens, welke hieronder staan genoteerd.

Doel van gegevensverwerking

Beehive Digital Marketing verwerkt je persoonsgegevens voor het volgende doel:

  • Om jou te kunnen bellen of e-mailen, indien dit nodig is voor de dienstverlening.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verkregen. Hierbij wordt rekening gehouden met de doeleinden van de verwerking en uiteraard worden eventuele wettelijke bewaartermijnen hierbij geraadpleegd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, mits daar toestemming voor is.

pb3g
pb4g

Cookies

Beehive Digital Marketing gebruikt analytische cookies op de website. Een cookie is een soort tekstbestandje dat bij het bezoek op deze website wordt geplaatst in je browser. Dat kan zijn op je: smartphone, tablet of computer. Deze analytische cookie wordt via een beveiligde verbinding naar Google Analytics gestuurd. De analytische cookie werkt op basis van een geanonimiseerd IP-adres volgens de normen van de AVG. Om die reden kan Beehive Digital Marketing niet achterhalen vanaf welk adres jij precies onze website bezoekt. Daarom heeft Beehive Digital Marketing ook geen cookiemelding, omdat dit niet verplicht is op de wijze dat Beehive Digital Marketing jouw persoonsgegevens verzamelt. Je gegevens worden alleen gebruikt om te meten.

Wil je meer weten over het beleid van Google Analytics? Dan kun je het privacybeleid van hen raadplegen. Houd er rekening mee dat dit beleid regelmatig wijzigt.

Als je wilt, kun je cookies ook uitschakelen voor deze website. Hoe dat precies werkt, verschilt per browser. Doorgaans vind je dit onder de instellingen van je browser. Raadpleeg eventueel de handleiding van je browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je wilt kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of zelfs laten verwijderen. Daarnaast heb je nog het recht om eventuele toestemming voor het verwerken van jouw gegevens te laten intrekken. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat wil zeggen dat je jouw gegevens kunt laten doorsturen in een tekstbestand naar een derde. Dat kan alleen met jouw toestemming. Beehive Digital Marketing zal immers nooit zomaar jouw gegevens doorsturen.

Als je een verzoek wilt indienen voor een van de bovenstaande punten, kun je contact opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina. Om te kunnen verifiëren dat jij het bent, is daarvoor wel een legitimatiebewijs nodig (een geldig paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Je kunt daarvan een kopie/scan maken. Maak je paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dat is ter bescherming van jouw privacy, wat bij Beehive Digital Marketing hoog in het vaandel staat. Een reactie op jouw verzoek volgt binnen vier weken (of eerder).

dc2
pb6g

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk willen wij eventuele klachten het liefste zelf oplossen. Desondanks heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt een klacht indienen via deze link. Nogmaals, je kunt ook contact opnemen met Beehive Digital Marketing en dan kunnen we er ook samen uitkomen. Dat heeft natuurlijk altijd de voorkeur.

Bescherming van persoonsgegevens

Beehive Digital Marketing neemt jouw persoonsgegevens serieus. Daarom worden er ook passende maatregelen genomen in het geval van onbevoegde toegang, verlies, misbruik, ongewenste openbaarmaking of ongeoorloofde wijziging. Alle gegevens via deze website worden verstuurd via een beveiligde verbinding. De website is namelijk voorzien van een SSL-certificaat. Tevens is de website beveiligd met behulp van de populaire beveiligingsplugin WordFence. Daarmee is een extra firewall opgezet die deze website nog meer beschermd tegen kwaadwilligen. Mocht je vooralsnog het idee hebben dat je gegevens niet goed beveiligd zijn, dan kun je contact opnemen via de contactgegevens onderaan de pagina.

Tot slot wordt er nog gebruik gemaakt van een zogeheten reCAPTCHA. Dit is eveneens eens service van Google. Met behulp van deze functie wordt gecontroleerd of het bericht daadwerkelijk wordt verstuurd door bezoeker en niet door een bot. Ook deze gegevens worden anoniem verstuurd naar Google en zijn geïnstalleerd voor jouw veiligheid.

Contactgegevens

Heb je vragen over dit privacybeleid? Of wil je om een andere reden contact opnemen? Dan kan je contact opnemen via het contactformulier. Je privacy is gewaarborgd.

Niet gevonden wat je zocht? Naast dit privacybeleid kun je ook nog een kijkje nemen bij de andere juridische documenten:

pb7g