Disclaimer

Disclaimer

Beehive Digital Marketing verleent alleen toegang tot deze website aan bezoekers vanaf 16 jaar en ouder. Deze website mag alleen worden bezocht door kinderen, jonger dan 16 jaar, met uitdrukkelijke toestemming van hun ouders en/of voogd. Ouders spelen hierin een belangrijke rol. Beehive Digital Marketing behoudt zich het recht om deze website op ieder moment aan te passen. Dat betekent ook dat de website kan worden aangepast, zonder enige vorm van mededeling aan de bezoekers van deze website.

Beperkte aansprakelijkheid

Beehive Digital Marketing houdt deze website zo goed mogelijk up-to-date. Ook wordt de blog regelmatig aangevuld met gerelateerde artikelen. Hier wordt veel zorg en aandacht aan besteed. Het kan echter voorkomen dat inhoud op deze website onvolledig of onjuist is.

disclaimer
disclaimer 2

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de informatie op deze website, ligt bij Beehive Digital Marketing. Het is niet toegestaan om informatie te kopiƫren, verspreiden of welk ander gebruik dan ook. Daar dient uitdrukkelijk schriftelijke toestemming voor te worden gevraagd. Je kunt daarvoor contact opnemen met Beehive Digital Marketing.

Links

Deze website bevat verscheidene links naar andere websites. Beehive Digital Marketing is echter niet verantwoordelijk voor de content op die websites, waarnaar toe gelinkt wordt.

Naast deze disclaimer is er ook nog een privacybeleid opgesteld. Hierin kun je onder andere lezen hoe wij met jouw privacy omgaan, welke gegevens wij verwerken, hoe wij de website beveiligen en wat je kunt doen als je een klacht hebt.

Laatste update: 2 januari 2020.